Concert pascal
MOPAN Suceava

Jessica Biel – despre care se zvonește că ar fi însărcinată cu primul ei copil – vrea ca soțul ei, Justin Timberlake, să nu mai iasă în oraș fără ea. „Jessica urăște să se certe cu el, dar acum că este însărcinată, se așteaptă ca Justin să se mai maturizeze puțin și să fie aproape de ea. Iar el ceea ce urăște mai mult este să I se impună anumite lucruri. Ea speră ca el să-și schimbe comportamentul.”, a declarat o sursă, potrivit contactmusic.com

Autorul hit-ului ‘Mirrors’ fost văzut petrecând în compania unor prieteni la The Electric Room, în New York, luna trecută, până la 3 dimineața, după un concert pe care l-a susținut la Barclays Centre din Brooklyn. Jessica a luat avionul până în L.A pentru a-și susține soțul.

Aceeași sursă a adăugat pentru revista Life & Style, potrivit ContactMusic: „El încă vrea să se bucure de libertate, pentru că știe că bebelușul va schimba totul. Viața lui nu va mai fi niciodată la fel. Toată lumea crede că este ciudat că Justin preferă să meargă la petreceri fără soția lui însărcinată. Prietenii speră că se va trezi la realitate atunci când se va naște copilul.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava