MOPAN Suceava

Jessica Simpson poartă cercei cu diamante de fiecare dată când semnează un nou contract de afaceri, notează contactmusic.com.

Deținătoarea unui imperiu al modei – care sărbătorește a 10-a aniversare a brand-ului ei, ´The Jessica Simpson Collection´ – a dezvăluit că de fiecare dată când semnează un nou contract important de afaceri poartă bijuterii extravagante.

Ea a declarat: ˝De fiecare dată când semnez un contract mare, fac schimb între cerceii pe care-i am cu o pereche nouă și mai mare.˝

Artista, în vârstă de 35 de ani – care s-a aventurat și în actorie – a mai dezvăluit și că noua ei colecție vestimentară aduce un omagiu personajului interpretat de ea în filmul ´Dukes of Hazard´, Daisy Duke, având printre articole și o pereche de cizme roșii, conform sursei citate.

Ea a declarat pentru People: ˝Cizmele roșii de cowboy ale lui Daisy au ajuns să inspire primul articol de încălțăminte din colecția mea și a fost cu adevărat emoționant să le readuc în atenție pentru aniversarea de 10 ani. Pe măsură ce colecția a evoluat am reușit să păstrăm acel sentiment exclusiv american. Când organizăm vizite în magazine sau avem apariții încă mai observ că fetele poartă cizma originală de cowboy. Îmi place asta. Cu toții avem acele piese vestimentare emblematice în garderobă, iar eu sunt încântată că oamenii au îmbrățișat brand-ul nostru din acest punct de vedere˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava