• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jessie J a donat o pereche de papuci cu sclipici pe care i-a purtat la un concert și o poză cu autograful ei pentru a fi scose la licitație în vederea strângerii de fonduri pentru ‘Little Princess’, o fundație care ajută copiii din Marea Britanie și Irlanda care și-au pierdut părul în urma tratamentelor pentru cancer, informează contactmusic.com.

Managerul ‘Little Princess’, Monica Glass, a declarat: ”Papucii sunt foart frumoși, atât de strălucitori. Jessie i-a purtat cu siguranță, pentru că au niște zgârieturi pe tocuri. Îmi imaginez că i-a purtat la un show, pentru că au foarte mult sclipici. A semnat ambii papuci pe tălpi și ne-a trimis și o poză cu autograful ei. Este minunat că Jessie ne ajută să ajutăm, la rândul nostru, cât mai mulți copii.”

În luna mai, celebra cântăreață a renunțat la frumosul ei păr negru, oferindu-l acestei fundații, care le asigură copiilor bolnavi de cancer peruci din păr natural, pentru a putea să-și redobândească încrederea în ei.

”Avem nevoie de trei sau patru donații de păr pentru a face o singură perucă. Părul lui Jessie încă îl avem, îl ținem în siguranță până vom avea destul păr de nunață similară pentru a-l putea combina. Perucile fac copiii să arate cum arătau înainte de diagnostic – se simt mai fericiți, mai senini și mai încrezători.”, a mai spus Monica Glass, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava