Concert pascal
MOPAN Suceava

Jessie J a donat o pereche de papuci cu sclipici pe care i-a purtat la un concert și o poză cu autograful ei pentru a fi scose la licitație în vederea strângerii de fonduri pentru ‘Little Princess’, o fundație care ajută copiii din Marea Britanie și Irlanda care și-au pierdut părul în urma tratamentelor pentru cancer, informează contactmusic.com.

Managerul ‘Little Princess’, Monica Glass, a declarat: ”Papucii sunt foart frumoși, atât de strălucitori. Jessie i-a purtat cu siguranță, pentru că au niște zgârieturi pe tocuri. Îmi imaginez că i-a purtat la un show, pentru că au foarte mult sclipici. A semnat ambii papuci pe tălpi și ne-a trimis și o poză cu autograful ei. Este minunat că Jessie ne ajută să ajutăm, la rândul nostru, cât mai mulți copii.”

În luna mai, celebra cântăreață a renunțat la frumosul ei păr negru, oferindu-l acestei fundații, care le asigură copiilor bolnavi de cancer peruci din păr natural, pentru a putea să-și redobândească încrederea în ei.

”Avem nevoie de trei sau patru donații de păr pentru a face o singură perucă. Părul lui Jessie încă îl avem, îl ținem în siguranță până vom avea destul păr de nunață similară pentru a-l putea combina. Perucile fac copiii să arate cum arătau înainte de diagnostic – se simt mai fericiți, mai senini și mai încrezători.”, a mai spus Monica Glass, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava