Concert pascal
MOPAN Suceava

Jessie J a scris un cântec de dragoste pentru iubitul ei, Channing Tatum.

Cântăreaţa de 31 de ani a interpretat, în weekend, la un mic show susținut în Los Angeles, o piesă, fără nume încă. Versurile spuneau: „Unde vei merge, vreau să te urmez, să ne facem astăzi o promisiune. Să rămânem nemișcați, cu calm, să nu ne grăbim de aici, de unde suntem. Să ne distrăm, nu este o cursă, nu trebuie să alergăm, dacă este pentru totdeauna, hai să fim pur și simplu îndrăgostiți.”

În ceea ce îl privește pe Channing Tatum, acesta a descris-o în urmă cu câteva luni pe iubita lui, Jessie J, ca fiind o binecuvântare în viața lui. Starul din ‘Magic Mike’ i-a scris un mesaj emoționant iubitei lui, cu ocazia împlinirii vârstei de 31 de ani, pe Instagram. „Îți urez ca această zi să fie cea mai fericită din viața ta, plină de iubire și de lumină. Ai venit pe lume într-o zi ca aceasta și ai aprins-o. Ne-ai binecuvântat ochii, urechile, inimile și viețile. Așa că, îți mulțumesc pentru că ești, pentru că doar ești tu. Ești atât de specială. La mulți ani, iubito.”, a scris actorul pe rețeaua de socializare, potrivit contactmusic.com.

Zvonurile potrivit cărora actorul și cântăreața ar avea o relație au apărut în octombrie 2018. „Totul e la început.”, a spus o sursă pentru The People, la acea vreme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava