MOPAN Suceava

Jessie J a declarat în cadrul unui interviu recent că este conștientă de faptul că ultimul ei album nu a avut prea mult succes.

Cântăreața în vârstă de 26 de ani și-a lansat albumul ‘Alive’ în septembrie 2013 și, în ciuda faptului că a debutat pe locul trei în topurile din Marea Britanie, a ieșit rapid din top 40. Acum, artista are de gând să lanseze piese noi pentru a-și reîmprospăta cariera, potrivit contactmusic.com.

Jessie – al cărei album de debut ‘Who You Are’ a avut un succes nebun – a spus, potrivit sursei citate: ”Sunt foarte conștientă de cum s-a vândut ‘Alive’, din acest motiv, în această perioadă lucrez la piese noi. Sunt o femeie de afaceri și, totodată, un artist și sunt conștientă de faptul că ‘Alive’ nu a avut atât de mult succes precum ‘Who You Are’, dar asta nu înseamnă că sunt o ratată.”

Cântăreața a adăugat, conform aceleași surse: ”Asta nu înseamnă că nu sunt talentată. Înseamnă doar că trebuie să reevaluez lucrurile din viața mea și să-mi dau seama ce pot să îmbunătățesc. Este amuzant că oamenii îmi spun asta ca și cum eu nu aș vedea ce se întâmplă. Într-un an este Yves Saint Laurent cel mai bun și anul următor D&G. Nu poți fi mereu în top.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava