Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Jessie J îl simpatizează pe Justin Bieber, în vârstă de 20 de ani, și îi ia apărarea spunând că faima aduce după ea și o imensă presiune.

Când problemele superstarului au început să se înmulțească, Jessie i-a scris, de mână, o scrisoare artistului în care a spus că e „minunat” și că nu trebuie să permită vreunui lucru să-l doboare.
Jessie J a dezvăluit pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com: „Am simțit că este de datoria mea să fac asta. Am scris-o de mână, de modă veche. Am scris ceva de genul: ‘Sunt aici pentru tine, ești minunat.’ Este tânăr și atâta presiune se are pe umerii săi… Oamenilor le este foarte ușor să comenteze o poză pe care un paparazzo i-o face lui Justin, dar ei nu văd ceea ce vedem noi, artiștii.”

Însă, Jessie, 26, a luat decizia de nu trimite scrisoarea, pentru că a crezut că nu ar fi normal să-i scrie unei persoane pe care nu o cunoaște, dar i-a transmis artistului că va vorbi cu el oricând va simți nevoia.

„Am simțit că nu se cuvine. Cunosc persoane care sunt prietene cu el, așa că aș fi putut ruga pe cineva să i-o dea. Dar, în schimb, m-am asigurat că oamenii din anturajul său știu că sunt dispusă să vorbesc cu el oricând are nevoie.”, a mai spus Jessie, J, potrivit sursei citate.

 

Jessie J îl apără pe „minunatul” Justin Bieber, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava