MOPAN Suceava

Pe când avea nouă ani, cântăreața Jessie J a fost diagnosticată cu aritmie, iar în urma unui medicament dintre cele prescrise de doctor, s-a făcut toată verde, potrivit contactmusic.com. Artista în vârstă de 25 de ani a povestit, conform sursei citate: ”Când aveam nouă ani, am fost diagnosticată cu aritmie și mi s-au prescris niște medicamente în urma cărora pielea mi s-a făcut verde. Nu este cel mai ușor lucru să mergi la școală arătând ca sora mai mică a lui Shrek. Mai apoi, am urmat mai multe tratamente pentru a scăpa de acele bătăi iregulate ale inimii.”

La vârsta de 18 ani, interpreta hit-ului ‘Price Tag’ a suferit un preinfarct, lucru care a forțat-o să-și schimbe modul de viață în totalitate. ”Am fost nevoită să învăț de la o vârstă fragedă să-mi adaptez stilul de viață pentru a-mi micșora șansele de mă îmbolnăvi. Când aveam 18 am suferit un preinfarct, în Hamleys, dintre toate locurile de lume, dar am învățat cum să reacționez în fața neprevăzutului și de atunci m-am străduit să mă fac bine.”, a mai povestit cântăreața.

Acum, Jessie se folosește de muzică pentru a-i inspira și pe alți tineri, care trec prin experiențe similare, să caute și eu luminița de la capătul tunelului, pe care ea spune că a găsit-o. ”Mereu am scris poezii și apoi poemele le-am folosit în muzică și am realizat că toate lucrurile care mi s-au întâmplat, s-au întâmplat cu un motiv și că trebuie să le folosesc într-un mod pozitiv pentru a inspira și alți tineri să treacă peste probleme și să-și urmeze visurile.”, a adăugat Jessie J.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava