Jessie J încă speră să se întâmple un miracol și, într-o zi, să rămână însărcinată.

Autoarea hit-ului ‘Domino’ – care are o relație cu Channing Tatum – a primit de la doctori crunta veste, în urmă cu patru ani, că nu poate să rămână însărcinată, dar nu și-a pierdut speranța și încă mai crede că un miracol se poate întâmpla.

Ea a spus pentru ziarul Daily Mirror, conform contactmusic.com: „Încă mai cred în miracole. Și, așa cum toate femeile stiu, uneori nu se întâmplă, este un proces întreg. Motivul pentru care am vorbit despre asta nu a fost solidaritate, ci am vrut doar să fiu deschisă.”

În urmă cu aproximativ jumătate de an, cântăreața a dezvăluit că, în urmă cu patru ani, medicii i-au spus că nu va putea să rămână însărcinată niciodată, însă, după ce a refuzat să facă histerectomie, a început să aibă o deosebită grijă asupra dietei alimentare și asupra a tot ce ține de sănătate cu speranța de a deveni mamă într-o zi.

Jessie a scris atunci pe Instagram, potrivit contactmusic.com: „Dragostea primită de la voi în ultima vreme a fost copleșitoare. Vă mulţumesc. În urmă cu patru ani mi s-a spus că nu voi putea face copii. De asemenea, mi s-a spus că trebuie să fac histerectomie cât de repede posibil și să urmez un tratament medicamentos. Am refuzat histerectomia și nu mai iau medicamente ci urmez un tratament natural și mi-am schimbat dieta. Nu mi-am pierdut speranța. Fac tot ce pot pentru ca acest vis să devină realitate, cum pot mai bine; îmi pregătesc corpul.”

Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a spus și atunci că ea crede în miracole. „Călătoria mea este una dintr-un milion existente. Sunt alături de voi, doamnelor. Puternice emoțional. Pentru a transforma totul în bucurie. Voi fi mamă. La fel și voi. Cred în miracole.”, a mai spus Jessie J.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava