MOPAN Suceava

Cântăreața brtitanică se simte frustrată de faptul că nu este atât de apreciată în Marea Britanie, țara sa natală, precum și-ar dori și precum este în Statele Unite, potrivit contactmusic.com. De asemenea, Jessie J a declarat că se simte ‘tristă’ pentru că nu a fost invitată să cânte anul acesta și nici în trecut la decenarea premiilor BRIT, în ciuda faptului că în 2011 a câștigat premiul ‘Critic’s Choice’ și, de-a lungul timpului, a cântat pe scena unor evenimente precum Grammy sau MTV Video Music Awards.

Jessie J este nominalizată la ediția din acest an a premiilor BRIT, oferite de industria muzicală din Marea Britanie, la secțiunea ‘Best British Video’ pentru producția „Flashlight”.

„În America sunt considerată una dintre cele mai bune cântărețe și îmi place acest lucru.”, a spus ea într-un interviu pentru revista Women’s Health. În ceea ce privește țara sa natală, Jessie J nu mai este văzută cu aceeași ochi. Din 2011, când a dat lovitura cu câteva piese precum ‘Domino’ și ‘Price Tag’, faima i-a tot scăzut. „Mi-aș dori să ajung acolo sus, alături de Celine Dion, Withney, Beyonce și Aretha. Muncesc din greu, pentru că mă rog și sper ca într-o bună zi oamenii să spună ‘Fata asta chiar avea voce, chiar cânta.’ Din acest motiv continui să fac muzică.”, a mai spus Jessie J, potrivit sursei citate.

Printre vedetele care vor urca pe scenă pentru a cânta la gala de decernare a premiilor BRIT de anul acesta, care va avea loc pe 24 februarie, se numără Jess Glynne, Adele, Rihanna, Coldplay, Little Mix, The Weeknd și Justin Bieber.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava