• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Jessie J a mărturisit că începe să-i surâdă tot mai mult ideea de a deveni mamă, potrivit contactmusic.com. Ea a declarat pentru revista Marie Claire, potrivit sursei citate: ”Când am împlinit 25, ceva s-a schimbat în mine. Acum mă văd, cu siguranță, mamă. Foarte curând. Am început să mă gândesc la tot felul de lucruri, de exemplu, vreau ca ai mei copilași să spună: ‘Nu-i așa că mama a fost minunată?’ Am început să mă gândesc tot mai mult la ce voi lăsa în urmă pentru ei.”

Interpreta hit-ului ‘Price Tag’ a mai spus că mariajul părinților ei este o sursă de inspirație pentru ea și că își dorește să aibă o relație la fel de puternică precum a fost și încă mai este a lor.

”Îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc și să am copii. Mă uit la părinții mei și îmi dau seama cât sunt de norocoasă că am părinți care încă mai flirtează unul cu celălalt, după 33 de ani de căsătorie. Sunt atât de fericiți împreună, dar fericirea nu se întâmplă pur și simplu; trebuie să lucrezi pentru a o obține.”, a spus cântăreața, potrivit sursei citate.

Jessie – care a mărturisit că este bisexuală – crede că bărbații nu se mai simt atât de intimidați de ea, față de atunci când a debutat în industria muzicală și speră ca, în viitorul apropiat, să-și găsească bărbatul perfect. ”Bărbații nu se mai sperie de mine. Cred că arătam mai înfricoșător pe vremea când lansasem ‘Do It Like A Dude’, dar cred că acum par mai normală. Cel puțin, sper… Știu că persoana potrivită va apărea și totul va fi minunat.”, a mai spus Jessie J, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava