MOPAN Suceava

Celebrul creator de modă Jimmy Choo va deschide propria universitate de design vestimentar în Londra, informează contactmusic.com.

JCA/ London Fashion Academy va primi studenți din septembrie și își propune nu doar să ofere informații despre această industrie, ci să și ofere următoarei generații de designeri calitățile necesare de a-și crea propriile branduri.

Într-o declarație oficială, profesorul și designer-ul Choo a spus, potrivit sursei citate: „Plănuim deschiderea Academiei de ani de zile, așadar, suntem încântați să anunțăm că din septembrie își va deschide ușile. Londra este centrul global al modei și a oferit lumii unii dintre cei mai buni designeri. Cu toate acestea, puțini dintre acești creatori de modă împărtășesc cunoștințele lor combinate cu informațiile despre resursele necesare creării, lansării și dezvoltării unui brand de succes pe scena globală. Academia va construi poduri între toate golurile ce există.”

Instituția va oferi pentru 100 de studenți oportunitatea de a învăța despre design și despre antreprenoriat, pe diferite niveluri.

Celebrul creator de încălțăminte va contribui din plin la tot ceea ce și-a propus cu universitatea. El a declarat pentru ziarul The Times: „London încă este casă pentru mine, așa că voi ajuta, Vreau să văd cum vor evolua lucrurile. Vreau să văd cum se vor descurca, vreau să vobesc cu ei, vreau să mă asigur că vor veni la universitate pentru a studia, nu conduși de dorința de a deveni faimoși. (…) Viziunea mea pentru academie este să îi învăț pe studenți tot ce știu eu despre design, dar și cum să aibă în minte și o afacere.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava