MOPAN Suceava

Gazda ceremoniei de acordare a premiilor Oscar, Jimmy Kimmel, a vorbit despre mişcările #MeToo şi ‚Time’s Up’ în monologul din deschiderea celei de a 90-a ediţii a premiilor Academiei Americane de Film, potrivit contactmusic.com.

Kimmel, în vârstă de 50 de ani – care a prezentat cel mai important eveniment anual din industria cinematografiei, pentru al doilea an la rând – și-a început monologul de deschidere cu o serie de înțepături a adresa lui Harvey Weinstein, producătorul care a fost pus pe lista neagră de la Hollywood după nenumăratele acuzații de hărțuire sexuală care i s-au adus în ultima vreme.

Jimmy Kimmel nu a lăsat deoparte simțul umorului. El a spus că bărbații de la Hollywood ar trebui să ia exemplu de la statueta Oscar: ”Oscar este bărbatul cel mai respectat şi iubit de la Hollywood. Şi există un bun motiv: priviţi-l. Îşi ţine mâinile la vedere, nu spune niciodată un cuvânt vulgar şi, cel mai important lucru, nu are deloc penis. Este o statuetă a limitărilor. Este nevoie de mai mulţi bărbaţi ca el la Hollywood.”, a spus el, potrivit sursei citate.

Kimmel a glumit pe tema scandalului sexual de la Hollywood şi printr-o referire la filmul ‚The Shape of Water’, marele câștigător al serii. ”Ne vom aminti mereu de acest an drept anul în care bărbaţii au eşuat atât de tare, încât femeile au început să se întâlnească cu peşti.”, a spus prezentatorul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava