Concert pascal
MOPAN Suceava

Legendarul muzician Jimmy Page, component al trupei Led Zeppelin, a spus că pandemia de COVID-19 a fost dezastroasă pentru industria muzicii, pentru că niciun concert nu s-a putut organiza.

Chitaristul în vârstă de 76 de ani plănuiește de câțiva ani se revină pe scenă, încă de la ultima reuniune cu interpreții ‘Whole Lotta Love’, din 2007. În timpul izolării la domiciliu, impusă la nivel global de pandemia de coronavirus, starul a pus mâna pe chitară și acum își dorește, atunci când se vor redeschide localurile, să concerteze iar.

El a spus, într-un interviu acordat revistei GQ, potrivit contactmusic.com: „Când am intrat prima dată în carantină, m-am gândit: ‘Ei bine, acum este momentul să mă hotărăsc dacă revin sau nu la un moment dat și dacă voi mai putea cânta’.

Jimmy a spus că anularea concertelor în toată lumea, pentru a opri răspândirea virusului SARS COV -2, a subliniat, încă o dată, faptul că „muzica nu înseamnă nimic fără performanțele live”. „Trăim vremuri triste și disperate și ce a făcut acest virus la nivel internațional famiilor, artelor, tuturor lucrurilor pe care le iubim și concertelor, mă îngrijorează…  eu nu voi fi niciodată acel gen de om care va înregistra singur o piesă și o va trimite mai departe. Nu m-am apucat de muzică pentru a face așa ceva, ci pentru a susține show-uri – despre asta este vorba. Avem nevoie de oameni pentru a cânta, avem nevoie de concerte, avem nevoie de comunitate. Pentru că, fără acest lucru, muzica nu înseamnă nimic. Cântatul live este foarte important pentru tinerii muzicieni. (…) Pentru mine, cântatul live, a fost mereu cel mai important lucru.”, a adăugat Jimmy Page, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava