MOPAN Suceava

Joan Rivers a făcut câteva remarci la adresa lui Adele, nu tocmai drăguţe. Vedeta TV a spus că faimoasa cântăreaţă britanică este ‘grăsuţă’ şi că ar trebui să slăbească, informează contactmusic.com.

Rivers – care a spus pentru prima dată despre cântăreaţa de 24 de ani că este grasă atunci când aceasta a câştigat Oscarul cu piesa ‘Skyfall’ – a atacat-o din nou pe Adele spunându-i că are prea multe kilograme în plus.

Joan Rivers a declarat, potrivit contactmusic.com: „Nu este răutate. Este o femeie plinuţă care este foarte, foarte bogată şi ar trebui să se mai liniştească – sau să slăbească! Adele este frumoasă şi foarte celebră şi are, cât, 100 de milioane de dolari? Să fim realişti: este grasă!”

În acelaşi interviu, Joan a mai făcut o remarcă răutăcioasă la adresa lui Adele. Aceasta a adăugat potrivit sursei citate: „Puiul este bun pentru că îl poţi vinde lui Adele – vei avea întotdeauna vânzare.”

Nu este pentru prima dată când Joan Rivers se ia de greutatea unei vedete. În 2011, a spus despre Christina Aguilera că ‘arată ca un porc’ şi că, atunci când cântăreaţa a uitat versurile imnului Statelor Unite, la Super Bowl, ea se gândea la mâncare.

Vedeta TV a declarat atunci, potrivit ContactMuisc: „A arătat ca un porc. Cât de idioată poţi deveni? Christina cred că se gândea la mâncare. De asta a uitat versurile.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava