MOPAN Suceava

Joana Benedek, născută în România şi stabilită de 29 de ani în Mexic, a fost o răsfăţată a producătorilor de telenovele datorită trupului de zeiţă, a zâmbetului angelic, dar şi a talentului actoricesc. Actriţa a decis însă să se retragă din lumina reflectoarelor în 2013, după decesul tatălui ei.

„De o bună perioadă s-a închis în ea şi s-a dedicat lui Dumnezeu. A fost o tragedie pentru ea că şi-a pierdut tatăl şi a preferat să iasă din televiziune. Mama sa a plecat acolo, în Mexic, bunicii i-au rămas în ţară, însă nu mai e cum a fost. A rupt contactul cu mulţi prieteni, iese tot mai rar în public”, a povestit reporterilor Click! o prietenă foarte bună de-a ei, din România.

Românca are şi afaceri cu imobiliare, la Miami, aşa că veniturile îi asigură un trai îmbelşugat, chiar dacă n-ar mai reveni la marea ei dragoste, actoria, potrivit sursei citate. Fanii ei speră ca decizia artistei să fie doar una pe termen limitat.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-joana-benedek-s-pocait-si-renuntat-la-telenovelele-sexy-diva-serialelor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava