Joana Benedek, născută în România şi stabilită de 29 de ani în Mexic, a fost o răsfăţată a producătorilor de telenovele datorită trupului de zeiţă, a zâmbetului angelic, dar şi a talentului actoricesc. Actriţa a decis însă să se retragă din lumina reflectoarelor în 2013, după decesul tatălui ei.

„De o bună perioadă s-a închis în ea şi s-a dedicat lui Dumnezeu. A fost o tragedie pentru ea că şi-a pierdut tatăl şi a preferat să iasă din televiziune. Mama sa a plecat acolo, în Mexic, bunicii i-au rămas în ţară, însă nu mai e cum a fost. A rupt contactul cu mulţi prieteni, iese tot mai rar în public”, a povestit reporterilor Click! o prietenă foarte bună de-a ei, din România.

Românca are şi afaceri cu imobiliare, la Miami, aşa că veniturile îi asigură un trai îmbelşugat, chiar dacă n-ar mai reveni la marea ei dragoste, actoria, potrivit sursei citate. Fanii ei speră ca decizia artistei să fie doar una pe termen limitat.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-joana-benedek-s-pocait-si-renuntat-la-telenovelele-sexy-diva-serialelor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava