Concert pascal
MOPAN Suceava

Joaquin Phoenix a primit din partea PETA titlul de „Personalitatea Anului 2019”, informează contactmusic.com.

Starul din ‘Joker’ este vegan încă de la vârsta de trei ani și este un susţinător al organizaţiei care luptă pentru drepturile animalelor. Mai mult, recent, el a apărut în campania PETA „We Are All Animals”, prin care este cerută interzicerea companiilor de circ care folosesc animale. De asemenea, Joaquin Phoenix, în vârstă de 45 de ani, a participat de-a lungul timpului la multe și diferite manifestaţii de gen şi a produs documentarul „The Animal People”, despre activiştii care luptă împotriva intereselor industriei.

„Joaquin Phoenix nu a ratat nicio ocazie de a întoarce reflectorul spre condiţia animalelor şi de a da un mare exemplu ca vegan”, a transmis într-un comunicat preşedinta PETA, Ingrid Newkirk, conform sursei citate.

Într-un interviu anterior, starul a spus că nu vrea să cauzeze durere niciunei ființe niciodată. „Nu vreau să provoc durere unei alte ființe, unei creaturi care simte. Nu vreau să iau nimănui puii. Nu vreau să forțez nicio vietate să stea închisă într-o cușcă, ori să fie hrănită peste măsură pentru a fi mai apoi ucisă. Este absurd și barbar. ”, a spus actorul, conform ContactMusic.

Titlul de „Personalitatea Anului” a fost acordat în trecut unora ca Oprah Winfrey, Anjelica Huston, Olivia Munn, Eva Mendes, Alicia Silverstone şi Papa Francisc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava