Joaquin Phoenix nu își poate imagina o viață fără actorie și se simte „super norocos” că are acest job.

Starul din ‘Joker’ a spus, într-un interviu acordat revistei OK!, potrivit contactmusic.com: „Este foarte greu pentru mine să nu devin sentimental atunci când vorbesc despre actorie, pentru că această industrie mi-a oferit atât de multe… Nu îmi pot imgina viața fără să fac asta. Din tot ceea ce fac, munca mă împlinește cel mai mult. Nu știu ce aș fi făcut dacă nu aș fi avut succes. Mă simt super norocos.”

În altă ordine de idei, în urmă cu o lună, regizorul filmului ‘Joker’, Todd Phillips, a mărturisit că l-a implorat pe Joaquin Phoenix să accepte rolul principal. Todd Phillips a spus la Festivalul de Film de la Toronto, potrivit contactmusic.com: „Mergeam acasă la el, practic îl imploram să accepte rolul. I-am zis: ‘Voi continua să vin aici zi de zi. La un moment dat, va trebui să îmi spui dacă te bagi sau nu.’ El mi-a spus: ‘Nu așa se face…’ Mereu am spus că el nu a acceptat să facă filmul. Într-o zi a apărut, pur și simplu, la o sesiune de probat haine.”

Până la urmă, actorul a fost cucerit de ideea aducerii pe marele ecran a unui personaj complex, în carne și oase, și nu a unui simplu antagonist din benzile desenate.

Cineastul a menționat, într-un interviu anterior, că Joaquin Phoenix a slăbit 23 de kilograme pentru a intra cât mai bine în pielea personajului. De asemenea, Phillips a ținut să puncteze faptul că scenariul acestui film ‘Joker’ nu este inspirat din benzile desenate, deoarece a dorit să prezinte o istorie ceva mai ancorată în realitate. „Nu cred că în lumea reală cazi pur si simplu într-o cisternă cu acid, ți se face pielea albă și apari dintr-o dată cu un zâmbet uriaș, iar părul ți se face verde. Așa că dacă reasamblăm această idee, lucrurile devin cu adevărat interesante. Dacă este vorba de un clovn din acele locuri în care închiriezi niște servicii de divertisment? Este unul dintre cele mai distractive scenarii, pentru că rescrie regulile”, a explicat cineastul, potrivit sursei citate.

Filmul ‘Joker a fost proiectat în cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Lansarea în România  avut loc pe 4 octombrie. Mai fac parte din distribuție Robert De Niro și Zazie Beetz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava