Muzeul Bucovinei Suceava desfăşoară în data de 20 mai 2017  activităţile din cadrul proiectul educaţional – concurs  JOCUL MEDIEVAL ÎNTRE COMUNICARE ŞI ACŢIUNE.
Pe parcursul  zilei de 20 mai 2017, începând cu ora 11, la Cetatea de Scaun a Sucevei, echipe de liceeni suceveni se vor întrece în  probe şi jocuri medievale. Douăsprezece echipe, formate fiecare dintr-un băiat şi o fată, vor participa la probe cu specific medieval: alergatul cu sacul, mima, zaruri, dans medieval, tras de funie. Participarea la probe se face în costume medievale care sunt fi asigurate de Muzeul Bucovinei. Logistica necesară pentru desfășurarea tuturor probelor este asigurată de către Muzeul Bucovinei.
Primele trei echipe clasate vor fi premiate, pentru ceilalţi participanţi acordându-se diplome de participare şi legitimaţii de vizitare gratuită a obiectivelor Muzeului Bucovinei.
Scopul proiectului este acela de promovare a patrimoniului cultural deţinut de Muzeului Bucovinei prin facilitarea accesului elevilor la activităţi de învăţare nonformală legate de istorie.
Colegii, părinţii, bunicii şi toţi cei interesați sunt așteptați să-şi susţină echipele favorite şi să petreacă momente de neuitat în Cetatea lui Ştefan cel Mare!

Jocuri medievale la Cetatea de Scaun a Sucevei, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava