Concert pascal
MOPAN Suceava

Majoritatea campionatelor sporturilor de echipă din lume și din România au fost înghețate, stopate, puse în ”carbon” ca în Războiul Stelelor și eforturile făcute anterior pandemiei coronavirus s-au dovedit a fi inutile. Nu s-au mai acordat titluri de campion național și alte recompense, oarecum meritate și toată lumea ”bâjbâie” pentru că îi este frică, normal de altfel, și nu știe ce va urma.

Baschetul, rugbiul, handbalul, voleiul de prim eșalon valoric s-au oprit, mai elegant sau nu, în România, doar fotbalul și lupta pentru promovare în prima divizie mai ”respiră” în jocurile de echipă, și asta pentru că situația financiară a sportului va fi una grea, mai ales că el nu este pus de obicei în primele urne valorice.

Fotbalul sucevean se agită pentru a avea o șansă să se ”bată” pentru promovarea în Liga a II-a, handbalul de la CSU are și el ca obiectiv accesul în Liga Zimbrilor și se pare că va avea șansa să se lupte pentru victorie, rugbiul sucevean meditează, iar voleiul e posibil și el să fie ”rezolvat„ pașnic.

”Nu a apărut nimic oficial în ceea ce privește turneele de baraj. Oricum, condițiile impuse de MTS sunt mult prea complicate pentru echipele din eșalonul secund. Este de așteptat faptul ca grupările care au resurse și potențial să poată fi admise în Divizia A1.

Nu se pot face antrenamente și regulile sunt extreme de grele. Era frumos pentru cei mai tineri să aibă parte de experiențe deosebite, dar oricum au avut și vor mai avea posibilitatea să le verifice. Probabil lucrurile se vor opri pentru că este logic din punct de vedere medical și financiar și să sperăm că ne vom mai întâlni și în sezonul viitor” a declarat antrenorul echipei de volei masculine CSM Suceava, Tudor Orășanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava