Concert pascal
MOPAN Suceava

Jodie Foster nu are de gând să o mai interpreteze vreodată pe Clarice Starling, personajul ei din ‘The Silence of the Lambs’.

Vedeta în vârstă de 58 de ani, care a interpretat-o pe debutanta agentă FBI în celebrul film horror din 1991 al lui Jonathan Demme, a refuzat oferta de a o reinterpreta pe Clarice în sequel-ul din 2011, ‘Hannibal’, sub semnătura regizorului Ridley Scott. În 2001, Julianne Moore a jucat acest rol.

În cadrul podcast-ului ‘Happy Sad Confused’, Jodie Foster a spus, potrivit contactmusic.com: „De-a lungul anilor mi s-a mai propus să o reinterpretez pe Clarice, dar, atât eu cât și Jonathan am anunțat cu tristețe că nu ne vom relua rolurile. Acel sequel (nr. din 2001) nu l-am văzut niciodată.”

În altă ordine de idei, recent, Sir Anthony Hopkins a declarat că, inițial, a crezut că celebrul film clasic de groază ‘Silence of the Lambs/ Tăcerea Mieilor’ va fi „o poveste pentru copii”, înainte să citească scenariul.

Actorul în vârstă de 83 de ani l-a interpretat pe celebrul personaj Dr. Hannibal Lecter în horror-ul din 1991 al lui Jonathan Demme – bazat pe romanul cu același nume, scris de Thomas Harris și lansat în 1988 – și a declarat că a fost fascinat de ideea filmului, după ce a citit scenariul.

Într-un interviu pentru Variety, acordat colegei sale de platou, Jodie Foster – care a jucat rolul tinerei agente FBI Clarice Starling – Anthony Hopkins a spus, potrivit contactmusic.com: „Agentul meu mi-a trimis un scenariu. Mi-a spus să îl citesc și că se numește ‘Silence of the Lambs’. L-am întrebat dacă este o poveste pentru copii. Era o după-amiază călduroasă de vară, iar scenariul a venit și eu am început să îl citesc. După 10 pagini, mi-am telefonat agentul. L-am întrebat dacă este o ofertă reală și i-am spus că este cel mai tare scenariu din câte citisem.”

Prestația celebrul actor în legendarul film a ajutat la crearea unui dintre cei mai cunoscuți răufăcători din istoria cinematografiei. Anthony Hopkins a mai spus, potrivit sursei citate: „Eram foarte emoționat, un englez – un galez ca mine – să interpreteze un criminal american în serie. Și îmi amintesc faptul că regizorul, atunci când am fost selectat, mi-a spus: ‘O, Doamne. Asta este. Hopkins. Ești atât de ciudat!’ I-am răspuns cu ‘mulțumesc’.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava