Concert pascal
MOPAN Suceava

Joe Jonas, starul din The Jonas Brothers, a mărturisit că a fumat pentru prima dată marijuana la insistențele lui Miley Cyrus și Demi Lovato, potrivit contactmusic.com.

Într-un articol pentru vulture.com, Jonas a scris, potrivit sursei citate: ”Prima dată când am fumat marijuana eram cu Demi (Lovato) și Miley (Cyrus)… Ele tot îmi spuneau: ‘Hai, încearcă! Încearcă!’, așa că am tras și eu un fum; totul a fost bine. Acum nu mai fumez ‘iarbă’ atât de des.”

Și Miley Cyrus și Demi Lovato și-au șocat fanii în ultimii ani, schimbându-și radical imaginea de fete cuminți, de modele pentru tineri, iar Joe spune că este convins de faptul că toate tinerele staruri Disney ajung, la un moment dat, să își dorească să nu fie la nesfârșit ”copilașul perfect”.

”Să faci parte atât de mult timp din echipa Disney te face, la un moment dat, să îți dorești să nu fii pentru totdeauna copilașul perfect. Și eu am ajuns într-un punct în care mi-am spus: ‘La naiba cu toate astea, voi arăta lumii cine sunt eu cu adevărat, de acum înainte’. Cred asta ni s-a întâmplat tuturor. Copiii Disney sunt curajoși într-un fel și de asta cred că sunt și angajați de Disney… Cinci, șase, 10 ani mai târziu, se trezesc la realitate și se gândesc: ‘Oh! Ce se întâmplă?’ Să fim serioși, oameni buni. V-ați făcut singuri asta.”, a adăugat Joe Jonas, potrivit ContactMusic.

 

Joe Jonas a fumat pentru prima dată marijuana încurajat de Miley Cyrus și Demi Lovato, 5.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (3 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava