MOPAN Suceava

John Legend își face griji că oamenii vor crede că versurile pe care el le compune se referă în totalitate la viața lui personală, potrivit contactmusic.com.

Artistul – care este căsătorit cu Chrissy Teigen – a declarat, potrivit sursei citate: ”Dacă voi scrie în viitor despre o relație care merge prost, mă tem că oamenii vor crede că mariajul meu scârțâie. Toată lumea stă cu ochii pe mine și pe soția mea de când am compus un album foarte romantic; este interesant să văd că oamenii citesc printre rândurile pe care le scriu.”

Starul în vârstă de 35 de ani s-a căsătorit cu frumoasa brunetă – model de meserie – anul trecut și susține că, în ciuda faptului că unele din piesele sale sunt influențate de viața lui personală, nu sunt toate așa, pentru că fanii s-ar plictisi, crede el.

”Am devenit cunoscut pentru piesele pe care le-am scris despre bărbați ce nu sunt fideli, piese care au alcătuit primul meu album, ‘Get Lifted’, lansat în 2004 – din acest motiv, cred că fanii mei nu vor să fiu atât de siropos în toate cântecele.”, a adăugat John Legend, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava