• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

John Legend îşi va lua fetiţa în vârstă de 10 luni, pe Luna, şi pe soţia sa, Chrissy Teigen, cu el, în turneul ‘Darkenss And Light’, în care va porni anul acesta, pe 12 mai, potrivit contactmusic.com.

Într-un Live Chat pe Facebook, muzicianul a spus, conform sursei citate: „Partea cea mai tare din acest turneu este că îmi voi lua familia cu mine. Acesta va fi primul turneu al fetiţei mele, Luna. Ea va fi cu mine, aşa că nu voi fi nevoit să petrec mult timp departe de familia mea. Titlul turneului are şi un subtitlu: ‘Darkness And Light Tour: Luna’s First Tour’.”

John şi Chrissy se simt binecuvântaţi că o au pe Luna şi plănuiesc să-şi mărească familia. „O, Doamne, cu siguranţă urmează şi un băieţel!”, a spus soţia muzicianului într-un interviu anterior.

Mai mult, interpretul hit-ului ‘All Of Me’ a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte măcar trei copii. „Este ceva minunat. Ne dorim mai mulţi, sperăm. Trei sau patru. Să vedem ce se va întâmpla.”, a spus John Legend.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava