Concert pascal
MOPAN Suceava

John Legend, 42 de ani, se mândrește cu noul membru al familiei. El și soția lui Chrissy Teigen, 35 de ani, cu care are doi copii, au adoptat un beagle de câteva luni pe nume Pearl și sunt extrem de bucuroși de prezența lui, notează click.ro. Însă ei nu sunt singurele vedete de la Hollywood care sunt topite după cățeluși.

Cântărețul John Legend, 42 de ani, a postat recent o fotografie în care apare alături de o veritabilă jucărie de pluș. Se numește Pearl, este din rasa beagle și este extrem de jucăuș. Legend și soția lui, Chrissy Teigen, în vârstă de 35 de ani, încearcă să treacă peste tragedia din august 2020, când femeia a pierdut o sarcină. Lunile care au urmat au fost un coșmar pentru Chrissy care își dorea enorm al treilea copil și a avut parte de o depresie înfiorătoare. Și-a găsit consolarea în copiii ei. Luna Simone, 5 ani și Miles, de 3 ani, sunt extrem de încântați de noua jucărie care latră pițigăiat.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/john-legend-se-mandreste-cu-noul-membru-al-familiei-il-cheama-pearl-si-nu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava