Concert pascal
MOPAN Suceava

Proaspăt deveniţi părinţi, John Legend şi soţia lui, Chrissy Teigen, sunt extenuaţi, însă prea fericiţi pentru a se plânge.

Cântăreţul şi modelul au devenit pentru prima dată părinţi în aprilie, când Luna Simone, fetiţa lor, a venit pe lume. Cei doi şi-au luat foarte în serios rolul de părinţi şi s-au adaptat foarte bine.

Surse apropiate cuplului au declarat, potrivit contactmusic.com, că cele două vedete sunt în al nouălea cer de fericire. “Sunt extenuaţi, dar nu se plâng deloc, pentru că sunt extrem de fericiţi. Şi-au intrat în rolul de părinţi în mod natural.”, a spus un apropiat al cuplului, zâmbind, pentru revista Us Weekly.

Săptămâna trecută, John i-a făcut cunoştinţă fetiţei sale cu bunica lui şi a postat o poză pe contul său de Instagram cu cele două, alături de care a scris: “Bunica a venit din Ohio pentru a o întâlni pe Luna astăzi.”

Într-un interviu recent, John Legend a mărturisit că nu compune cântece de leagăn, el preferă să-i cânte fetiţei sale, Luna Simone, propriile lui piese, potrivit contactmusic.com. ‘Luat la întrebări’, faimosul cântăreţ a declarat, zâmbind, pentru reporterii revistei People, la finalul unui eveniment recent: “Am câteva melodii noi, care vor fi incluse pe viitorul album, pe care i le cânt.”

În timp ce John este foarte încântat să testeze pe fetiţa sa noile melodii, soţia artistului, Chrissy, a glumit spunând că ceea ce cântă el bebeluşei nu prea sună a cântece de leagăn. “Trebuie să vă spun, dacă l-aţi putea asculta… unele dintre melodii sunt discutabile.”, a spus ea râzând. “Nu prea ştie să cum să cânte unui bebeluş… De exemplu, cântecelul din timpul băiţei de ieri seară nu a fost prea reuşit. Cânta ceva de genul ‘Acum faci băiţă’.”, a completat Chrissy, râzând în continuare, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava