Concert pascal
MOPAN Suceava

John Legend şi Chrissy Teigen – care au o fetiţă de un an şi cinci luni împreună, Luna – sunt în al nouălea cer. Dorinţa lor de a avea încă un copil s-a împlinit, informează contactmusic.com.

O sursă a spus pentru revista People: „Plănuiesc asta de ceva vreme. Chrissy este extrem de încântată că, în sfârşit, a putut da vestea. Sunt atât de fericiţi că o vor face pe Luna soră mai mare… Ei sunt siguri că Luna se va descurca de minune cu bebeluşul. Sunt extraordinari de fericiţi că familia lor se va mări.”

Chrissy şi John au lăsat-o pe Luna să dea fericita veste, marţi, prin intermediul unui mesaj video postat pe Instagram. În videoclip, Chrissy arată spre burta ei şi o întreabă pe fetiţă: „Luna, ce este aici?”, iar micuţa răspunde: „Un bebeluş!”.

Vestea că John Legend şi Chrissy Teigen vor deveni din nou părinţi nu vine ca o surpriză, deoarece, în nenumărate rânduri, cei doi şi-au exprimat dorinţa de a avea mulţi copii. Într-un interviu recent, Chrissy spunea, potrivit sursei citate: „Mă simt bine, mă simt bine, încă încercăm… sper din toată inima să am mulţi copii. Acesta este visul meu, vreau să fiu însărcinată cam tot restul vieţii mele. Nu tot restul întregii mele vieţi, ci restul vieţii mele fertile. Aşa că, vom vedea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava