Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântărețul John Legend este mândru de cât de bine se descurcă soția sa, Chrissy Teigen, cu sarcina, spunând că aceasta arată minunat tot timpul.

Starul în vârstă de 37 de ani și modelul au anunțat, în octombrie, că vor deveni părinți pentru prima oară. Cuplul va avea o fetiță, potrivit contactmusic.com.

Chrissy, în vârstă de 30 de ani, își ține la curent fanii prin intermediul rețelelor de socializare, joi postând pe Snachat o poză alături de care a scris că burtica sa este mai mare acum decât fundul. John, recunoaște și el că au avut loc o mulțime de schimbări cu care au trebuit să se obișnuiască. El a declarat pentru revista People: „Nu mai poți să o ascunzi după o vreme (burtica)! De cele mai multe ori este greu, pentru că trebuie să te obișnuiești cu o mărime diferită. Pentru ea, este mai greu, pentru că are de-a face cu o experiență prin care nu a mai trecut, dar se descurcă destul de bine. Cred că arată minunat tot timpul.”

Cei doi vor deveni părinți în primăvară, până atunci John ocupându-se de pregătirea casei pentru micuță. „Ne pregătim casa și încercăm să ne asigurăm că avem tot ce ne trebuie, pentru a face această perioadă de tranziție care va veni mai ușoară. Sunt la vârsta la care toată lumea face copii. Primim foarte multe sfaturi bune.”, a mai spus cântărețul, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava