Comenzi MOPAN Suceava

Când ceva îl dărâmă, Liam Gallagher știe la cine să apeleze. Terapia prin muzică nu este o idee nouă. Într-adevăr pentru unele persoane aceasta este singurul lucru care-i poate ajuta să facă față luptelor mentale de zi cu zi.

Pentru Liam Gallagher există un anume muzician care îi face mai bine ca orice medicament, când vine vorba de a ieși dintr-o stare depresivă, scrie contactmusic.com.

Viața nu a fost ușoară pentru solistul Oasis având în vedere că trupa pe care o iubea s-a destrămat, a susținut o luptă lungă și amară cu fratele său, Noel Gallagher, și a avut o serie de decepții în viața personală. Însă atunci când lucrurile îl afectează cu adevărat, artistul ascultă melodiile starului său preferat, iar totul devine suportabil, în mod miraculos.

El a declarat pentru Metro, conform sursei citate: „Îl am pe John Lennon. Oricând am nevoie, îl ascult și toți norii aceia negri dispar. Nu am nevoie de terapie. John Lennon este soluția mea.”

În mod cert, este greu sa nu găsești o trupă rock care nu a fost influențată în vreun fel de Lennon și The Beatles; toți artiștii de la Black Sabbath și până la Radiohead citează marea inspirație a grupului din anii ’60. Dar este înduioșător de știut că au inspirat mai mult decât carierele geniilor muzicale.

Lennon nu mai este printre noi, dar colegul lui de trupă Paul McCartney a dovedit că The Beatles sunt încă o parte importantă a vieților oamenilor. Asta s-a putut observa când artistul a vizitat Liverpool alături de James Corden pentru ‘Carpool Karaoke’ și când a cântat în fața unei mulțimi infatuate la Filarmonica Dining Rooms. A fost evident că există o grămadă de oameni care se delectează cu ‘Let It Be’, atunci când au o zi rea.

Cu toate acestea nu toate meritele le deține John Lennon atunci când vine vorba de bunăstarea lui Liam. Acesta recunoaște că aspectul său fizic îl înveselește atunci când lucrurile devin grele.

„Ați văzut cum arăt? Arăt grozav.” – a declarat cântărețul. „În momentul în care alunec spre depresie, mă uit urgent în oglindă.”

Liam a reușit clar să învioreze atmosfera în fața unei mulțimi, în weekend, când a avut o apariție surpriză la Festivalul Latitude; în primă fază ca oaspete a celor de la The Killers, iar apoi cu propriul spectacol, când a încântat audiența cu carismă și maracas.

El va mai susține câteva apariții în cadrul festivalurilor europene pe tot parcursul verii, inclusiv la Benicàssim, Sziget, RiZE și Lollapalooza Berlin. În plus va ajunge și în Japonia în luna septembrie, pentru patru concerte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava