• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

John Mayer vrea să-i ofere iubitei sale, Katy Perry, un cadou mai special de Crăciun – o chitară, special creată, care include şi mai multe detalii, cum ar fi data la care s-au cunoscut, potrivit contactmusic.com.
Rockerul – care s-a mai întâlnit în trecut cu vedete precum Jennifer Aniston, Cameron Diaz şi Jessica Simpson – vrea să-i demonstreze iubitei sale de cinci luni cât de în serios ia această relaţie, astfel, a lucrat din greu la un cadou special, pe care cântăreaţa îl va primi în ziua de Crăciun.
O sursă a declarat pentru ziarul The Sun, potrivit ContactMusic: „John a munci foarte mult la cadoul de Crăciun pentru Katy. Încă de când s-au cunoscut, el tot încearcă să-i demonstreze că nu este bărbatul care cred alţii că este. Acest cadou ar trebui să-i demonstreze asta – fiecare detaliu de pe chitară îi demonstrează cât de mult se gândeşte la ea.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava