Concert pascal
MOPAN Suceava

John Mayer a petrecut aproximativ un an încercând să o recucerească pe Katy Perry. Cântărețul/ compozitorul în vârstă de 37 de ani s-a împăcat recent cu autoarea hit-ului ‘Dark Horse’, dar calea către împăcare a fost una lungă, potrivit unei surse, John începând prin a-i trimite cântăreței flori, la scurt timp după ce s-au despărțit, în februarie 2014.

„Ea a pus punct anul trecut, dar John nu a încetat niciodată să încerce să o recâștige – flori, apeluri, mesaje. Cred că, într-un final, a funcționat.”, a spus o sursp, potrivit contactmusic.com. Zvonurile potrivit cărora Katy și John s-au împăcat au început să circule tot mai intensm după ce cei doi artiști au fost văzuți luând o cină romantică împreună, recent, la Tower Bar, în Hollywood, a doua într-o săptămână, potrivit contactmusic.com.

O sursă a spus, conform ContactMusic: „Katy Perry și John Mayer au intrat împreună în restaurant, de mână, iar în întreaga încăpere s-a așternut liniștea. Până și proprietarul de la Sunset Tower, Jeff Klein, a amuțit când John și Katy au ajuns; părea că cei doi vor să anunțe întregul Hollywood că sunt iar împreună.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava