Comenzi MOPAN Suceava

John Mayer s-a oprit din a consuma băuturi alcoolice, după petrecerea de ziua lui Drake – atunci a realizat că își irosește potențialul.

Muzicianul în vârstă de 41 de ani a mărturisit că a decis să adopte un stil de viață mai sănătos și să renunțe la alcool, în urmă cu doi ani, la petrecerea organizată de rapper cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani.

Într-un interviu acordat revistei Complex, John Mayer a spus, potrivit contactmusic.com: „Am avut parte de cea mai tare ultimă noapte de dinainte de a mă lăsa de băut. A fost la petrecerea aniversară a lui Drake, când a împlinit 30 de ani, iar eu m-am cam făcut de râs. Am avut nevoie de multe săptămâni să mă opresc din a face acest lucru în fiecare dimineață. Apoi, am avut o conversație cu mine. Îmi amintesc exact momentul. Eram în șasea zi de mahmureală. Cam atât de puternică a fost mahumureala. M-am uitat pe fereastră și mi-am spus: ‘Bine, John, de cât la sută din potențialul tău vrei să ai parte? Pentru că, dacă vei spune 60, iar restul de 40 vei vrea să îl folosești pentru a te distra, atunci e bine. Dar cât la sută din ce e disponibil vrei să valorifici? Nu există un răspuns greșit. Care să fie?’. Am mers pe 100%.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava