MOPAN Suceava

John Newman a anunțat că „pune pe pauză” cariera muzicală, după ce s-a luptat cu „o depresie îngrozitoare” cauzată de munca sa și că a decis să „plece în termeni buni” de la casa de discuri ce îl reprezenta, Island Records/Universal.

Cântărețul de 29 de ani a postat pe Instagram un mesaj amplu în care a vorbit despre întreaga situație în care se află: „Pentru prietenii mei loiali, familie și fani am simțit nevoia de a scrie acest mesaj în care să explic ceea ce se va întâmpla în viitor, dar și ceea ce se întâmplă în prezent cu mine. Mi-a fost foarte greu să spun toate aceste lucruri celor mai apropiați oameni ai mei, pentru că simt că lumea, de obicei, vede mai întâi partea negativă, iar asta este complet opusul a ceea ce eu îmi doresc. Astăzi marchez sfârșitul unei ere extraordinare din viața mea, dar schimbarea este ceva pozitiv. Am decis să pun pe pauză cariera mea muzicală, pentru a putea descoperi o versiune mai bună a mea, care este încă în mine, în ciuda faptului că m-am luptat cu o depresie îngrozitoare din cauza muncii. Puterea mea va exista mereu, dorința și perseverența de a face lucruri, de asemenea, la fel și gândul de a reuși și a reconstrui. Cu aceste lucruri în minte, am decis să mă desprat, în termeni buni, de casa de discuri cu care am colaborat multă vreme – Island Records/ Universal și de echipa de management Closer Artists.”

John, care în 2016 a trecut printr-o operație de îndepărtare a unei tumori cerebrale, la patru ani după o primă astfel de intervenție chirurgicală, a mai spus, potrivit contactmusic.com: „Am nevoie care fanii mei să mă sprijine și să mă alimenteze cu pozitivitate mai mult ca niciodată, pentru a înțelege că sunt puternic și, mai mult ca orice, că voi continua să lupt pentru visele mele în orice fel posibil.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava