John Newman nu mai este prieten cu Taylor Swift după tratamentul “brutal” pe care cântăreaţa i l-a aplicat lui Calvin Harris, potrivit contactmusic.com.

Autoarea hit-ului ‘Shake It Off’ s-a despărţit de Dj Calvin Harris în iunie, după o relaţie care a durat puţin peste un an. La scurt timp, a început să se întâlnească cu Tom Hiddleston, dar povestea lor de dragoste, care a ţinut prima pagină a revistelor de peste ocean, nu a durat mult – s-a încheiat la începutul acestei luni.

Despărțirea dintre cântăreaţă şi Dj s-a terminat urât, echipa artistei anunţând, în mod neaşteptat, că Taylor a fost cea care a scris hit-ul ‘This Is What You Came For’ al fostului ei iubit, un featuring cu Rihanna.

Cu toate acestea, John Newman a fost cel care a dezvăluit secretul ei prima dată, în aprilie, cu multe luni înainte care perechea să se despartă. “Acesta este cântecul meu preferat din câte a lansat @CalvinHarris până acum, una dintre cele mai bune piese pop din câte am auzit @rihanna @taylorswift13”, a scris John, în aprilie, pe contul său de Twitter. La scurt timp, postarea a fost ştearsă, iar Newman a mărturisit că Harris a fost cel care l-a rugat să o facă, pentru ca implicarea lui Taylor în crearea melodiei să treacă neobservată.

Echipa lui Taylor Swift a anunţat în iulie că ea a fost cea care a scris cântecul, ceea ce l-a făcut pe Calvin să o acuze pe fosta iubită că vrea să “îl doboare”.

John Newman nu a fost impresionat de reacţiile cântăreaţei faţă de preietenul său Clavin. “În ceea ce o priveşte? Da, a fost cam brutală. Eu sunt precum Calvin, nu mă deranjează să ocup locul din spate. Îmi place ca muzica mea să vorbească. Când am scris acel lucru pe Twitter (despre implicarea lui Taylor în crearea melodiei), la foarte scurt timp mi-a dat Calvin un mesaj şi m-a rugat să-l şterg imediat. Dar apoi a ieşit totul la iveală. Nu mai sunt prieten cu Taylor Swift, nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat… dar nu ar trebui să comentez mai mult. Nu o cunosc atât de bine. Ea este pe o altă planetă.”, declarat John Newman.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava