• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Johnny Depp și Marilyn Manson au urcat pe scenă, din nou, împreună, marți seară, la petrecerea de lansare a noii colecții de toamnă 2016 semnată de Stella McCartney, potrivit contactmusic.com.

Se știe că Johnny Depp este un foarte bun chitarist şi, mai mult, a înregistrat alături de Marilyn Manson o variantă a hitului lui Carly Simon din 1972, ‚You’re So Vain’, care apare pe album lui Manson, ‚Born Villain’. Actorul a mai colaborat şi cu trupa Oasis la piesa ‚Fade In-Out’ de pe albumul din 1997 ‚Be Here Now’, la invitaţia lui Noel Gallagher, cu care este bun prieten.

Printre vedetele care au mai participat la petrecere s-au numărat și Pink, Brian Wilson, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Katy Perry și Orlando Bloom.

Stella McCartney a ținut, în timpul prezentării, un moment de reculegere în onoarea lui David Bowie, care a murit duminică. „Ca orice altă persoană, am fost incredibil de inspirată și influențată de uriașul său talent. Ca designer, ca cineva care caută mereu inspirație, David a fost mereu potrivit, la orice nivel. Ce geniu incredibil!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava