Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp şi-a transformat tatuajul pe care i l-a dedicat lui Amber Heard, ‘Slim’ – care înseamnă ‘Slăbuţa’ şi care era alinutul ce-l folosea pentru ea, în ‘Scum’ – care înseamnă ‘mizerie’, potrivit contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 53 de ani şi-a tatuat cuvântul ‘Slim’ pe degetele de la mâna dreaptă, pe vremea când cei doi se iubeau şi erau fericiţi împreună. Acum, după ce actriţa a intentat divorţ şi l-a acuzat pe actor de violenţă fizică şi chiar a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui, Johnny a transformat tatuajul în ‘Scum’.

Amber Heard a depus actele pentru a obține divorțul de Johnny Depp, după un an de căsnicie, invocând diferene ireconciliabile și cerând pensie alimentară. Cei doi actori s-au căsătorit în februarie 2015, la un an de când Johnny a cerut-o pe Amber în căsătorie.
Potrivit documentelor de divorț, cele două vedete s-ar fi despărțit pe 22 mai, la două zile după ce mama starului din ‘Pirates of The Caribbean’ a murit. Amber, care l-a cunoscut pe Johnny pe platourile de filmare ale peliculei ‘The Rum Diary’, nu a fost alături de soțul ei, însă nimeni nu și-a dat seama că ar urma o despărțire.

Acesta a fost primul mariaj pentru Amber Heard, în timp ce Johnny a mai fost căsătorit, din 1983 până în 1986, cu Lori. De asemenea, el a avut o lungă relație amoroasă cu actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis, care i-a dăruit și doi copii, Lily și Jack.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava