MOPAN Suceava

Johnny Depp a acuzat-o pe Amber Heard că „și-a desenat vânătăi” când l-a acuzat că a abuzat-o fizic, informează contactmusic.com.

Starul seriei de filme ‘Pirații din Caraibe’ își dă fosta soție în judecată și cere daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare, după ce aceasta a declarat că a fost abuzată psihic și fizic de către actor în cei doi ani în care au fost căsătoriți.

Într-o declarație foarte stufoasă depusă la tribunal, obținută de The Blast, Johnny spune că neagă „vehement” acuzațiile ce i se aduc și că speră „să se facă lumină” în acest caz. „Am negat vehement acuzațiile Doamnei Heard încă de când le-a făcut prima dată, în mai 2016, atunci când s-a prezentat la tribunal pentru a obține un ordin de restricție împotriva mea cu ajutorul unor vânătăi desenate, vânătăi care nu se văd pe camerele de supraveghere ale casei, în zilele anterioare demarării acestui proces. Voi continua să le neg tot restul vieții mele. Nu am abuzat-o niciodată pe Doamna Heard ori pe oricare altă femeie. [Intentez acest proces] pentru a-mi spăla numele și reputația. (…)”, spune Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani, în declarație, potrivit sursei citate.

În timpul divorţului din 2016, Amber Heard, în vârstă de 32 de ani, a susţinut că Johnny Depp a abuzat-o fizic şi psihic şi apărut în public cu răni pe faţă, ca să-şi susţină afirmaţiile. Actorul spune că totul a fost o farsă menită să-i impulsioneze cariera lui Amber Heard.

Johnny Depp crede că strategia a reuşit, având în vedere că fosta lui soţie a devenit un simbol al mişcării „Me Too” şi activistă pentru drepturile femeilor abuzate.

Actorul a fost exclus din seria „Piraţii din Caraibe”, tot din cauza afirmaţiilor fostei neveste.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava