MOPAN Suceava

Numele lui Johnny Depp a reapărut intens, în ultima perioadă, în atenția publicului, nu datorită vreunei superproducții de la Hollywood, ci din cauza unui scandal reaprins între el și fosta soție, Amber Heard, notează click.ro.

Detaliile vieții de cuplu făcute publice în procesul în care cei doi soți se acuză reciproc de defăimare par să o indice pe Amber ca fiind vinovată de umilirea repetată a soțului.

„Eu, Caliu, dacă aș întâlni-o pe Amber față în față, i-aș spune… Îl cunosc bine pe Johnny, e fratele meu! Știu ce fel de om e, că am văzut cum se comporta cu Vanessa (n.r. Vanessa Paradis, fosta parteneră a lui Johnny Depp) și cu cea mică, Lily-Rose. I-aș zice să termine cu scandalul și să își rezolve problemele discret, între ei, cu modestie, fără să-i știe tot globul pământesc”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Caliu de la Clejani.

În urmă cu peste două decenii, pe platoul de filmare al producției „The man who cried”, Caliu, mai precis, Gheorghe Anghel, pe numele său real, făcea cunoștință cu Johnny Depp, vedeta filmului. Făcea parte din „Taraful haiducilor de la Clejani” și urmau să apară și ei în respectivul film.

„Am împărțit câteva luni de zile aceeași rulotă cu ei. Îi ascultam cântând cât era ziua de lungă. Caliu cred că e cel mai rapid violonist din lume”, a declarat Johnny, în interviurile acordate după lansarea filmului, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/johnny-depp-aparat-de-caliu-de-la-clejani-in-589973.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava