Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp are o nouă iubită, potrivit presei de peste ocean.

Faimosul actor american, în vârstă de 55 de ani – care a fost căsătorit cu Amber Heard și Lori Anne Allison, și care are doi copii, Lily-Rose, 19, și Jack, 17, împreună cu fosta sa parteneră de viață Vanessa Paradis – se iubește acum cu o dansatoare de origine rusă, puțin peste 20 de ani, pe nume Polina Glen.

O sursă a spus pentru DailyMail.com: „Polina l-a cunoscut pe Johnny la o petrecere în LA. Ea este invitată în foarte multe locuri și așa s-a întâmplat să îl cunoască. Este dansatoare și este foarte sexy. La petrecerea respectivă, ea se relaxa, iar când el a abordat-o și s-a prezentat, ea nici nu știa cine este. S-au plăcut. El a are probleme ce țin de lege cu fosta soția, iar pe de altă parte este această frumoasă rusoaică, o tânără care nu are nicio pretenție și care nici măcare nu știa cine este. Fetele din Rusia nu îl cunosc. Habar nu au despre actori, iar oamenii oricum arată diferit în persoană. Când a aflat cine este el, a fost foarte fericită. Este o persoană foate drăguță și amabilă. Este foarte talentată. Este foarte discretă. Merge de la el de acasă la lecțiile ei de dans, apoi se întoarce. Nu cred că știe cineva că ea locuiește acolo.”

Mai mult, potrivit aceleași surse, starul din ‘Pirații din Caraibe’ ar fi discutat chiar și despre căsătorie cu frumoasa brunetă. „Polina a spus că se vor căsători și că el vrea să meargă în Rusia pentru a-i cunoaște părinții.”, a adăugat sursa.

Nu se știe cu exactitate vârsta fetei, însă, conform presei de peste ocean, ar fi de vârstă apropiată cu fata lui Johnny, lucru care nu o deranjează deloc. „Ține de personalitate. Cine i-ar putea spune nu lui Johnny Depp? Tipul este un superstar.”, a mai spus sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava