Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp este un iubit foarte atent, care nu se zgârcește când vine vorba de a-i cumpăra cadouri persoanei iubite. Potrivit revistei americane Life & Style, actorul i-a cumpărat partenerei lui de viață, Amber Heard, o pereche de cercei în valoare de 50.000 de dolari.
”Johnny a surprins-o recent cu o pereche de cercei cu diamant marca Neil Lane în valoare de 50.000 de dolari.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

Johnny Depp și Amber Heard s-au cunoscut în 2011 pe platoruile de filmare ale peliculei ‘The Rum Diary’, iar la scurt timp după, au început să se întâlnească.

În cadrul unui interviu recent, Amber Heard a declarat că vrea să-și țină relația privată: ”Asta nu face parte din viața mea profesională. Eu vreau să fiu un artist. Nu vreau să fiu o celebritate. Pe internet poți găsi poze cu mine alimentându-mi mașina, luându-mi hainele de la curățătorie, plimbându-mi câinele, dar nicăieri nu veți găsi poze cu mine în vreun club sau pe la o petrecere nocturnă.”, a spus iubita lui Johnny Depp, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava