Concert pascal
MOPAN Suceava

Epuizat și plin de nervi după procesul chinuitor împotriva lui Amber Heard, Johnny Depp și-a uimit fanii cu un moment antologic. Sătul să mai aștepte verdictul, celebrul actor a apărut pe scenă în Yorkshire, Anglia, unde a cântat senzațional în timpul unui concert susținut de artistul Jeff Beck, scrie click.ro.

Momentul memorabil s-a petrecut la doar câteva zile după ce juriul din SUA a început să delibereze în procesul de defăimare în care actorul se ceartă pe zeci milioane de dolari cu fosta soție.

„A plecat de la tribunal. A venit până la Sheffield și a cântat demențial pe scenă cu Jeff Beck. Ce legendă!”, a scris un fan care a urmărit tot evenimentul, conform celor de la BBC.

Talentul nemărginit al lui Johnmy Depp n-ar trebui să suprindă pe nimeni. Actorul e îndrăgostit și de scena muzicală. De altfel, starul a ajuns să cânte și la București, în 2016, ca membru al grupului The Hollywood Vampires, din care mai făceau parte Alice Cooper şi Joe Perry, de la Aerosmith.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/johnny-depp-moment-antologic-uite-ce-a-facut-636997.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava