Concert pascal
MOPAN Suceava

Procesul intentat de Johnny Depp fostei sale soții, Amber Heard, a început recent, iar actorul a fost acuzat de fapte de o gravitate extremă. Johnny Depp și Amber Heard se confruntă într-un proces cu o miză de milioane de dolari, notează click.ro.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta sa soție, Amber Heard, după ce actrița a făcut o serie de afirmații în 2018 pentru The Washington Post, în care l-a acuzat pe actor de violență domestică.

Procesul a început săptămâna aceasta, în statul Virginia, iar avocata lui Amber Heard a declarat că Johnny Depp ar fi abuzat-o sexual pe soția lui, în timpul unui episod în care era complet beat. În clipul din sala de judecată, postat de publicația The Independent, se poate observa cum Johnny Depp este complet siderat de acuzațiile care i se aduc și își mișcă capul, semn că dezaprobă veridicitatea faptelor prezentate de avocata lui Amber Heard.

Johnny Depp și Amber Heard au fost căsătoriți doar un an în 2015, după ce s-au întâlnit pe platourile de la The Rum Diary.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/johnny-depp-noi-acuzatii-de-abuz-extrem-de-grave-564552.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava