Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp a adus noi grave acuzații împotriva fostei lui soții, Amber Heard. El susține că aceasta a mințit că a donat în scop caritabil suma de 7 milioane de dolari pe care el i-a dat-o în urma divorțului, potrivit click.ro.

Actorul Johnny Depp (57 de ani) a adus noi grave acuzații împotriva fostei lui soții, Amber Heard (34 de ani). El zice că Amber s-a lăudat că nu are nevoie de banii lui și că îi donează în scop caritabil, după divorțul lor din 2016, dar nu a făcut așa. Și-a însușit aproape toți banii. Avocații lui Depp au dovezi în acest sens. Actrița s-a angajat că va dona banii la Spitalul pentru copii din Los Angeles și la Uniunea americană pentru libertăți civile. Dar nici Spitalul pentru copii din Los Angeles și nici Uniunea americană pentru libertăți civile nu ar fi primit donații din partea ei.

Avocații actorului Johnny Depp spun că Uniunea americană pentru libertăți civile nu le-a răspuns niciodată pentru a confirma că nu a primit bani de la Amber Heard. În schimb, responsabilii Spitalului pentru copii din Los Angeles s-au arătat mai cooperanți. Documente de la acest spital au ajuns și la ziarul britanic ”Daily Mail”. În aceste documente se arată că spitalul a primit de la Amber Heard doar 100.000 de dolari, sumă generoasă, dar departe de suma de 3,5 milioane de dolari pe care o promisese, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/johnny-depp-noi-grave-acuzatii-impotriva-lui-amber-heard

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava