Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp nu pleacă niciodată la drum fără costumul personajului pe care l-a intrerpretat în franciza ‘Pirates of the Caribbean’, Căpitanul Jack Sparrow, informează contactmusic.com.
Faimosul actor în vârstă de 50 de ani îi surprinde de multe ori pe copiii bolnavi din spitale, vizitâdu-i îmbăcat ca Jack Sparrow, unul dintre cele mai îndrăgite personaje pe care le-a interpretat, astfel, de fiecare dată când călătoreşte, se asigură că are la el costumul.

El a declarat pentru E!News, potrivit sursei citate: „Câteodată merg la spitale de copii, sau în diferite locuri de acest gen. Şi, mă furişez şi le fac o surpriză plăcută copiilor. Timp de vreo două-trei ore le ofer un spectacol improvizat, este foarte distractiv. Aşa că, mereu călătoresc cu Căpitanul Jack.”

Johnny – care are doi copii, Lily-Rose, 14, şi Jack, 11, împreună cu fosta lui parteneră, Vanessa Paradis – a împlinit pe 9 iunie 50 de ani şi mărturiseşte că nu are nicio problemă cu faptul că are jumătate de secol, el fiind bucuros că trăieşte.
El a declarat recent, conform aceleaşi surse: „Este minunat. Vreau să spun, mă gândesc în fiecare zi că, dacă mă trezesc dimineaţa, este un lucru bun. De fiecare dată când poţi să respiri şi să inspiri, este un lucru bun; 50 este ceva de genul: ‘Desigur! De ce nu?’”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava