MOPAN Suceava

Foştii manageri ai lui Johnny Depp susţin că starul plăteşte un inginer de sunet să îi spună, prin intermediul unei căşti, replicile, atunci când filmează, potrivit contactmusic.com.

Fosta echipă managerială a îndrăgitului actor, The Management Group (TMG), îl acuză că nu învaţă niciodată replicile şi că de ani de zile plăteşte un inginer de sunet care să i le sufle prin intermediul unei căşti. În documentele oficiale înainte Curţii, luni, semnate de Michael Kump, avocatul TMG, se arată, conform sursei citate: „Depp a insistat ca acest inginer de sunet să fie ţinut, ca el să nu fie nevoit să memoreze replicile.”

Foştii manageri ai lui Johnny Depp, pe care actorul i-a dat în judecată pentru gestionarea defectuoasă a veniturilor sale, declară că problemele financiare ale starului sunt consecinţa cheltuielilor sale extravagante, care ajung la 2 milioane de dolari pe lună.

Johnny Depp şi-a dat în judecată foştii manageri şi cere de la aceştia 25 de milioane de dolari. Potrivit documentelor înainte Curţii Superioare din Los Angeles, actorul acuză The Management Group (TMG) de fraudă, încălcarea obligaţiilor contractuale şi neglijenţă în afaceri. În plângere, avocatul Matthew Kanny scrie, potrivit sursei citate: “Depp este unul dintre cei mai căutaţi şi mai bine plătiţi actori din lume. El este, de asemenea, victima abaterilor grave ale managerilor de afaceri – The Management Group şi avocaţii Joel şi Robert Mandel – care au colectat zeci de milioane de dolari din taxe unice, aparent în baza unei înţelegeri verbale, toate pe cheltuiala domnului Depp.”

Johnny Depp a dat în judecată firma în martie 2016, după ce TMG i-a sugerat că ar trebui să-şi vândă o bună parte a unei proprietăţi pe care o deţine în Franţa, pentru a rămâne în solvenţă financiară. Apoi, actorul l-a angajat pe Edward White, care a efectuat o revizuire completă a finanţelor sale şi a descoperit presupusa proastă gestionare.

Reprezentanţii TMG au răspuns acuzaţiilor actorului. Ei s-au apărat spunând că au făcut tot ce au putut pentru a manageria cât mai bine banii lui Johnny Depp şi că probleme financiare pe care le are sunt cauzate de cheltuielile extravagante pe care le face. Într-o plângere înaintată pe 31 ianuarie Curţii Superioare din Los Angeles, reprezentanţii TMG enumeră câteva dintre achiziţiile costisitoare ale actorului, printre care 14 case în valoare de 75 de milioane de dolari, un iaht în valoare de 18 milioane de dolari şi vin în valoare de 30 de milioane de dolari pe lună, mai notează sursa citată.

În plângere, avocatul Michael Kump mai spune: “Depp a avut un stil de viaţă ultra-extravagant, iar pentru a îl întreţine scoatea din buzunar în jur de 2 milioane de dolari lunar, sumă ce nu şi-o permitea. Depp şi numai Depp este responsabil pentru orice problemă financiară cu care se confruntă astăzi.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava