Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul hollywoodian Johnny Depp nu va apărea în reboot-ul celebrei francize ‘Pirații din Caraibe’, potrivit presei de peste ocean.

Starul în vârstă de 55 de ani – care l-a interpretat pe carismaticul Căpitan Jack Sparrow în toate filmele seriei ‘Pirații din Caraibe’ – ar fi fost scos din schemă pentru următorul film din franciză, conform contactmusic.com.

Scenaristul original al seriei, Stuart Beattie, a confirmat această veste tristă pentru fanii Căpitanului Jack Sparrow. El a spus pentru Daily Mail TV: „Cred că a fost grozav până acum. Evident, a făcut să pară că acest personaj îi aparține, iar acest rol i-a adus cea mai multă faimă. Copiii de pe întreg pământul îl adoră datorită acestui personaj, așa că sunt convins că a fost minunat pentru el, a fost minunat pentru noi, așa că sunt foarte, foarte fericit pentru asta.”

Beattie a mai spus că, indiferent când va decide Depp să își încheie cariera, mereu va fi asociat cu franciza ‘Pirații din Caraibe’. „Cred că Jack Sparrow va fi moștenirea sa. Este singurul personaj pe care l-a jucat de cinci ori, este personajul în care se deghizează când vizitează copii în spitale, pentru asta va fi mereu ținut minte… Înainte de Jack Sparrow, Depp era considerat un actor ciudat, independent, care interpreta rolurile ‘cool’ din filemele lui Tim Burton, dar nu era un star de cinema, iar multă lume, la acea vreme, a crezut că suntem nebuni că l-am ales pe el pentru rolul principal. (…) Treaba este că a funcționat de minune.”, a mai spus Stuart Beattie, potrivit contactmusic.com.

Potrivit presei de peste ocean, Disney vrea să relanseze celebra serie ‘Pirații din Caraibe’.

Studioul ar vrea un reboot al faimoasei francize cu Johnny Depp în rol principal, după cinci filme și mai mult de 4 miliarde de dolari încasări de la lansarea în 2003 a primei părți – ‘The Curse of the Black Pearl’, în care au mai jucat Orlando Bloom și Keira Knightly.

Potrivit zvonurilor apărute în presa de pestea ocean, Disney s-ar fi întâlnit deja pentru negocieri cu scenariștii lui ‘Deadpool’ și ‘Zombieland’ Rhett Reese și Paul Wernick pentru a scrie scenariul, însă proiectul se află abia în stadiul de „discuții incipiente”.

Nu se ştie dacă Johnny Depp sau un alt actor din vechea serie va apărea în noul ‘Piraţii din Caraibe’, dar este cert că Jerry Bruckheimer îşi va păstra calitatea de producător.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava