MOPAN Suceava

De când a început procesul cu Amber Heard, Johnny Depp a pierdut sume uriașe de bani și multe dintre brand-urile cu care colabora au decis să încheie contractele cu actorul. Din păcate, unul dintre rolurile în care nu se știe dacă îl vom mai vedea este cel al căpitanului Jack Sparrow, din seria „Pirații din Caraibe”, notează click.ro.

Johnny Depp a adus la viață unul dintre cele mai îndrăgite personaje. Căpitanul Jack Sparrow, din „Pirații din Caraibe”, a fost însuflețit de faimosul actor ani buni, însă a pierdut rolul odată cu acuzațiile de violență domestică pe care i le-a adus fosta sa soție, Amber Heard. Jerry Bruckheimer, producătorul filmelor, a vorbit în premieră despre viitorul pe care Johnny Depp îl are în următoarele două pelicule care vor fi lansate.

Printre altele, Jerry Bruckheimer a confirmat că discută cu Margot Robbie, pe care vrea să o includă în filmele viitoare. Dat fiind faptul că scenariile pentru încă două parți ale filmului sunt în lucru, producătorul acestora a discutat și despre posibilitatea ca Johnny Depp să revină în rolul lui Jack Sparrow. „În acest moment nu (n.r.- Johnny Depp nu revine în seria „Pirații din Caraibe”). Viitorul rămâne să fie discutat”, a transmis producătorul, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/johnny-depp-revine-piratii-caraibe-635787.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava