Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp şi-a cumpărat o vilă în valoare de 16 milioane de dolari, în Nashville, Tennessee şi plănuieşte să locuiască acolo cu noua lui iubită, Amber Heard.
„Cumpărând această casă, Johnny a demonstrat că intenţiile sale cu Amber sunt foarte serioase. Ea a visat mereu să aibă o asemenea reşedinţă (moşie). Avea de gând să cumpere una în Texas, acolo de unde este ea, dar s-au îndrăgostit de această proprietate din Nashville imediat ce au văzut-o. Pe Johnny nu îl deranjează să locuiască în celălalt capăt al Hollywoodului, preferă să ducă o viaţă bună.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.
Cu puţin timp în urmă, surse au declarat că Depp că este îndrăgostit până peste cap de Heard şi că deja se pregăteşte pentru căsătorie şi copii.
„Johny este îndrăgostit până peste cap. Vrea să-şi petreacă tot restul vieţii sale alături de Amber şi să o transforme într-un superstar. Problema lui Johnny ar fi ca Amber este mai libertina si probabil nu isi doreste sa ramana alturi de cineva pentru tot restul vietii sale. Depp are sentimentul ca el este mai indragostit de ea, decat este ea de el.”, a declarat acea sursă, potrivit showbizspy.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava