MOPAN Suceava

Johnny Depp trăieşte “ca un fugar”.
Emblematicul actor este unul dintre cei mai fotografiaţi oameni din lume şi, pe bună dreptate, spune că şi-ar dori să trăiască o viaţă mai liniştită.

Johnny, în vârstă de 51 de ani, a spus, potrivit contactmusic.com : “Sunt cu adevărat timit, omule. Trăiesc, într-un fel, ca un fugar. Nu-mi place să socializez prea mult – este bine pentru mine într-un fel ciudat, să fiu pus în situaţia de a fugi şi a mă ascunde. Din ce în ce mai puţin am ocazia de a analiza ce se întâmplă în jurul meu, pentru că eu sunt cel care este mereu analizat.”

Deasemena, Johnny Depp a mai spus că-i este foarte greu să se ‘dezlipească’ de celebrul său personaj Jack Sparrow, pe care-l interpretează în seria ‘Piraţii din Caraibe’.

În altă ordine de idei, Amber Heard – care este logodită cu starul – crede că Johnny ‘s-a făcut de râs’ recent, Hollywood Film Awards, când a prezentat, în stare aparaent avansată de ebrietate, un moment din timpul galei.
O sursă a declarat la scurt timp după eveniment, potrivit sursei citate : “Lui Amber nu-i venea a crede cât de tare s-a făcut de râs. Acest lucru nu face bine imaginii ei, iar ea nu este deloc fericită cu asta.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava