Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp va primi un premiu pentru modul în care a colaborat de-al lungul timpului cu cosmeticele în diferitele roluri pe care le-a interpretat în filme, informează contactmusic.com. Distincția îi va fi oferită la gala Make-Up Artists & Hair Stylists Guild Awards 2014, luna viitoare.

Președinta asociației, Susan Cabral-Ebert, a declarat, potrivit sursei citate: ”Make-up artiștii și hair-stiliștii au fost de acord că Johnny Depp este alegerea perfectă pentru a primi primul nostru premiu Artisan Award. El, probabil mai mult decât orice alt actor din zilele noastre, se folosește de abilitățile membrilor noștri pentru a-și scoate în ecidență personajele pe care le interpretează. Depp a fost în mod constant un extraordinar susținător al meseriei noastre.”

Noua categorie nu premiază numai make-up artiști și hair-stiliștii pentru ceea ce fac în industria cinematografică, televiziune și teatru live, dar și modul în care o persoană poartă machiajul.

Graţie talentului artiştilor în machiaj, Johnny Depp a devenit de-a lungul timpului Willy Wonka, un excentric producător de ciocolată (‘Charlie and the Chocolate Factory’), îndrăgitul pirat Jack Sparrow (Pirates of the Caribbean’), Edward Scissorhands, un om artificial care în loc de mâini are uriaşe şi tăioase foarfece (‘Edward Scissorhands’), Pălărierul cel Nebun (Alice in Wonderland’), sau indianul Tonto (‘The Lone Ranger’).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava