Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp se află în relaţii foarte bune cu fosta lui iubită, Vanessa Paradis.
Cei doi, care s-au despărţit după 14 ani de relaţie, în iunie 2010, au declarat anterior că programele lor foarte încărcate au dus la destrămarea relaţiei. Acum, după ce şi-au mai rezolvat din probleme, Johnny are numai cuvinte de laudă la adresa fostei lui partenere de viaţă, spunând despre ea că „este o mamă minunată” pentru cei doi copii ai lor, potrivit contactmusic.com.

El a declarat pentru ziarul Daily Mirror, potrivit sursei citate: „Nu aş vedea nimic ciudat în a face un film cu Vanessa, acum, dar înainte poate că nu mi s-ar fi părut normal. Suntem în relaţii foarte bune şi nu este nimic ciudat. Este ceva foarte normal.Ea este o mamă minunată şi o femeie minunată. Dacă iubeşti, trebuie să iubeşti mai mult decât ceea ce crezi tu că trebuie iubit. Şi când lucrurile iau o întorsătură urâtă, trebuie să continui să iubeşti. Ştiu că sună ciudat, şi nu vreau asta, dar nu poţi să abandonezi nava, înţelegeţi voi.”

Johnny a recunoscut că, de la despărţire lor, lucrurile au fost mai urâte între ei, dar şi-au rezolvat toate neînţelegerile de dragul celor doi copii ai lor, care au fost ‘incredibil de înţelegători şi incredibil de puternici’.
Faimosul actor a adăugat, conform aceleaşi surse: „Ai doi copii şi o femie care s-a comportat foarte frumos cu tine. Aşa că, continuă să iubeşti, în ciuda a tot.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava